of Jade Paradise
Golden Retrievers leave paw prints on your heart forever
 
 
 

OVER ONS

Ik ben Jantine Dekker en woon in een klein Brabants dorpje.

In 1998 kreeg ik bij mijn ouders onze eerste Golden Retriever, Lola. Een ontzettende lieverd die bijna 15 jaar oud is geworden. Om het verlies te verwerken en om het een plekje te geven hebben we een korte periode geen hond gehad. Totdat in 2013 Irma Kurvink een prachtig nestje Golden Retrievers had en wij één van de gelukkige waren voor wie een teefje beschikbaar was, Floor (Irruma Crushcrushcrush). Floor is een fantastisch lieve en altijd vrolijke hond. Een periode later ging ik mijn ouderlijk huis verlaten, maar Floor bleef bij mijn ouders wonen en zonder hond was voor mij geen optie. Toen kwam mijn oogappeltje Luna (Irruma Falala) in mijn bezit. Een heerlijk rustige, lieve en ontzettend makkelijke hond.

Luna geniet van een heerlijk leven en heeft veel ruimte om het huis, gaat dagelijks in de mooie Brabantse natuur wandelen of zwemmen en gaat elke ochtend, middag en avond trouw mee onze shetlander (Fleur), die achter ons huis staat, voeren. Luna speelt het liefst met haar Golden vriendinnetje Floor, waardoor Luna ook regelmatig samen met Floor te zien is op de foto's. 

Naast alle bezigheden hopen we in de zomer 2021 ons eerste stamboom-nestje te fokken met Luna, uiteraard conform de richtlijnen van de Golden Retriever Club Nederland. Inmiddels weten we dat Luna drachtig is en eind juli/begin augustus 2021 is ze uitgerekend. De vader van de puppy’s is Satin and Silk van de Golden Angels. Op de puppy-pagina houden we u op de hoogte.