of Jade Paradise
Golden Retrievers leave paw prints on your heart forever
 
 
 

LUNA (Irruma Falala) 

Ch. Dutch Consolidation Moonwalker x Irruma Cheerleader

Geboortedatum: 5 oktober 2017

HD C

ED 0-0

Ichthyosis drager

Ogen voorlopig vrij ( 20 oktober 2020)

GR_PRA 1 vrij

GR_PRA 2 vrij

Fokker: I. Kurvink

Luna is een hondje met een ontzettend makkelijk, lief en relaxed karakter. Ze vindt het heerlijk om te zwemmen en kan zich prima vermaken. Ze scharrelt wat rond bij de paardenstal of in de wei en gaat altijd mee om de shetlander Fleur te voeren.

De bloedlijn van Luna is te zien op onderstaande link:

https://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=1136645 

Luna is meerdere keren naar de show geweest en heeft altijd mooi commentaar gekregen. Luna heeft o.a. deelgenomen aan de volgende shows:

10 mei 2018 Kampioensclubmatch Golden Retriever Club Nederland Hoenderloo

Wat was Luna toch heerlijk relaxed op de show en ze kreeg een mooie Veelbelovend van Keurmeester Mrs. Lynn Kipps: Excellent constructed with super bone. Tight catlike feet. Excellent coat + condition. Beautiful head. Level topline. Great length of muscular neck. Correct front + rear angulation. Well muscled. Moved with style and drive. 

 

27 mei 2018 Gundogshow Arnhem

Het was een warme dag, maar Luna zette haar beste beentje voor en dat werd beloond met een mooie Veelbelovend en 1ste plaats van Keurmeester Pluis Davern (US): Very nice type. Good bone. Good pigment. Lovely expression. Very nice outline. Correct coat. 


9 juni 2018 Internationale Hondententoonstelling Dogshow De Baronie

Ook deze dag was weer warm, maar gelukkig vond Luna het heerlijk in de schaduw op het gras. Van Keurmeester dhr. J.J. van den Berg kreeg ze een mooie Veelbelovend en 1ste plaats en Beste PupGoed van bone en substantie met donker oog, goede ooraanzet en goed pigment. Voldoende hoeking voor. Compact. Prima achterhand. Strakke rug. Vlotte gangen.


13 januari 2019 GRCN Nieuwjaarsshow 2019

Een gezellige dag met meerdere Irruma hondjes. Van keurmeester mrs. Valentina Zanini (IT) kreeg ze een Uitmuntend15 months old girl with melting expression. Lovely picture with correct confirmation. Moved Freely. Well handled.